Om oss

Vi som skriver på den här sidan är mäklare med många år inom yrket. Vi har sett förändringen i Sverige och vi har varit med längs hela resan gällande bostadspriserna. Har vi nått peaken? Vi är inte helt övertygade!

Vårt mål här är att ge dig som säljare av en bostad tips, tankar och idéer om hur du ska maximera vinsten. Hur kan du, genom att välja rätt mäklare, nå det högsta möjliga slutpriset? Vilken tid ska du sälja, vilka extratjänster finns och finns det någo renovering som kan leda till budgivning? Vi ska gå igenom allt detta ner på ren detaljnivå.

Vi kommer även att titta på vårt yrke från den andra sidan. Vad ska du som köpare vara extra uppmärksam på? Vilka knep använder sig en mäklare av för att få en bostad att verka större, mer inbjudande och mer attraktiv? Finns det några frågor som du inte får missa att ställa? Vi ska ge dig det du behöver för att göra en bra affär även som köpare.

Utöver detta kommer vi att ta tempen på svenska städer. Vilka städer är heta, vilka kommer att se en ökad inflyttning – och därmed ökade bostadspriser? Vilka städer ser ut att drabbas av en negativ inflytt? Hur kommer coronan att påverka exempelvis Stockholm då fler kanske börjar värdesätta naturen och möjligheten att bo lite större? Vi ska titta närmare på allt detta och ge våra egna spådomar i dessa frågor. Välkommen!