Kategorier
Markuthyrning

Du kan hyra mark i Stockholm 

Det kan vara dyrt att hyra mark i Stockholm, men många gånger lönar det sig ändå att du får tillgång till en centralt belägen tomt. Gör en ordentlig budget. 

Du som vill hyra mark i Stockholm för att uppföra ett lager behöver en tomt med bra infrastruktur för exempelvis frakter. Den behöver inte ligga så centralt. Om du däremot vill ha kunder i staden kan du välja en tomt på gångavstånd från city. 

Det är stor konkurrens om tomter, och mark är dyr att köpa. Det är ofta lönsamt att hyra mark i Stockholm och spara in på tomtkostnaden. Vill du uppföra en enkel byggnad där eller ha platsen för avställningsändamål är hyra ett bra alternativ. Kommunen äger mycket mark, så kontrollera om det finns tillståndskrav. 

Hyra mark till vettigt pris

Har du en bra affärsidé kanske du kan få en förmånlig markhyra, ifall din verksamhet är till stor nytta i trakten. Kanske bidrar du till nya arbetstillfällen. Ska du hyra för längre tid är det klokt att prata med en jurist och skriva avtal. 

Vill du hyra mark i Stockholm tillfälligt, exempelvis för ett event, är det lika viktigt att räkna på kostnader och lönsamhet. Gör en ordentlig budget och begär gärna offerter från flera markägare och förhandla fram ett bra pris. 

Många vill hyra mark i Stockholm 

Folk vill hyra mark i Stockholm av många anledningar. En attraktiv adress i storstaden lockar både fler kunder och leverantörer. Kanske vill du efter en tid köpa en tomt på en annan plats, när du har sett hur affärerna utvecklas. 

Har du lager i storstaden kan du alltid leverera på plats. Fundera på om det kan vara lönsamt för din marknadsföring att hyra mark i Stockholm. Du kanske höjer din omsättning rejält, och då är det en mycket bra investering.