Kategorier
Annat

Lyhörd mäklare på Östermalm

Vid bostadsjakt blir man lätt överväldigad eller tvärtom. Genom att anlita en mäklare på Östermalm som kan sålla bland lediga hem blir det mera övergripligt.

Med huvudet böjt och blicken fäst på de bostadsannonser som för tillfället fanns att tillgå suckade Eva ljudligt. Hur skulle hon någonsin hitta ett hem som var perfekt för henne. Där stod en billig tvåa med potential vilket antagligen betydde renoveringsobjekt. På en annan stod här kan du flytta in direkt, allt nyrenoverat och vitvaror i toppskick vilket troligtvis betydde svindyrt.

Hon hade varit på några visningar men tyckte det var svårt att veta vad hon skulle leta efter. Hon ville ju inte köpa en lägenhet som sedan uppenbart hade haft fel som hon inte kunnat se. När mobilen ringde slet hon sig från texterna och i andra änden hördes mammans röst. Hon deklarerade att hon bokat tid hos en mäklare kommande dag.

Mäklare med känsla för detaljer

Eva var först skeptisk då hon var säker på att mäklaren skulle lura på henne något. Men bestämde sig för att göra ett försök. Redan första besöket förvånades hon över att den fastighetsmäklare på Östermalm de valt inte alls var som hon trodde. Petra som satt framför henne var en varm och jordnära person som lyssnade intresserat, antecknade och kom med kloka frågor.

Dagen därpå fick Eva ett sms där mäklaren informerade om en vindsvåning som precis blivit ledig. Personen hade precis flyttat ut, ville hon se den? Självklart ville hon det och redan samma eftermiddag ringde de på dörren till lägenheten. Så snart de steg in fick Eva rysningar, på ett bra sätt. Hon visste redan att hon kommit hem.