Kategorier
Kök

Jakten på en stenskiva i Göteborg

Hur viktigt är det att hitta rätt sorts bänkskiva till nya köket? Viktigast av allt skulle många säga och ge sig ut på jakt efter en stenskiva i Göteborg.

Köket skulle bli häpnadsväckande vackert, det visste Eva. Inte bara det, det skulle även vara byggt med massor av smarta lösningar. Göra vardagen enkel och hindra att hyllor och lådor blev stökiga så snart man vill ha en sak. Kakelplattorna skulle vara sandfärgade och ge ett enkelt men stilfullt intryck.

Både spis och vitvaror skulle vara inbyggda i vitt trä och den så viktiga köksbänken skulle bli i skimrande marmor som gick i samma ton som kaklet. De började att få en överblick över hur köket skulle se ut och hade skrivit upp alla detaljer. De hade hittat ett företag som hade det perfekta köket. Men bänkskivan var en annan sak.

Var finns rätt stenskiva?

De hade nu letat efter rätt stenskiva i flera månader och började tvivla på att de skulle hitta den. Eva började vackla i sitt beslut och sa att de kunde ta en bänkskiva som var liknande. Men maken Kent var som tur var beslutsam över att hans fru skulle få precis det hon ville ha och inte ta genvägar.

Så till sist efter att ha varit tålmodiga hittade de en stenskiva i Göteborg som såg på pricken ut som den Eva hade sett i en tidning för länge sedan. Snabbt beställde de hem den och köksinredningen skulle äntligen installerats. Ibland var det bra att vara tålmodig för att få det man vill ha.